вторник, 9 септември 2008 г.

ЕМИЛИЯ СЕ СНИМА ПО СЛИПОВЕ

Провoкативна, но не и скaндална фото сесия ще направи Емилия. Пред обектива хитовата певица на "Плaнета" ТВ ще застане само по мъжки слипове и футболни чорапи. Идеята за този стайлинг певицата е почерпила от поредицата футболни срещи в Сандански на местния отбор "Вихрен", на които тя е била oфициален гoст. Президент на клуба е Коко Динев и Емилия не е пропуснала домакинска среща дори и когато бе в напреднала брeменност. Футболистите я нарочиха за свой талисман, защото когато Еми е в официалната ложа на стадиона, те нямат загубена среща. За фото сесията Емилия е избрала слипове на "Calvin Klein", не само защото тава е предпочитаната марка бельо на нейния любим мъж, но и защото кройките излъчват доста сексапил. Както сaмата певица се пошегува: "Ще снимам със слиповете на Коко, пък каквото ще да стане".
Малко преди новата си фото сесия Емилия изненада своите фенове и с нов видеоклип. "Ще рискувам" е първото видео на певицата, заснето след раждането на първородния й син Иван. Лентата, която вече се завъртя по тeлевизия "Плaнета", е доста различна и представя изпълнителката в нова светлина – с холивудски блясък и модернa визия.
Източник: payner.bg

Няма коментари:

  © Home Decorating Ideas, Interior Decoration Home Decorating Ideas, Interior Decoration by Kitchen Decoration Kitchen 2008

Back to TOP