сряда, 14 май 2008 г.

АЛИСИЯ Е НАЙ-СЕКСАПИЛНАТА ЖЕНА ЗА 2008Г.

Според класацията „100-те най-секси жени в света” на престижното мъжко списание FHM Алисия е на първо място. Звездата на Ара мюзик изпревари 99 красиви дами и доказа, че след като роди прекрасния си син, пак е в отлична форма и е по-секси отвсякога!
Над 150 000 хора гласуваха коя е най-секси за 2008, 100 жени се бориха за „титлата”, но крайната победителка е само една – Алисия.
Изпълнителката на „Едва ли те боли” е поласкана от вота на читателите на FHM: „Всяка съвременна жена, която уважава себе си, трябва да е секси! Аз много държа на външния си вид и постоянно полагам грижи. Сигурна съм, че българките са много красиви и у всяка се крие „парченце” сексапил.”
От началото на своята кариера до днес Алисия постоянно изненадва с перфектен външен вид и много промени. В първите години на музикалната си кариера топ изпълнителката на Ара мюзик е с много дълга коса в тъмен цвят, след време преминава в лагера на блондинките, а сега е с доста къса прическа. „Винаги съм била суетна и обичам да импровизирам и експериментирам с външния си вид”, споделя тайната на успешната си визия и допълва: „Като всяка модерна жена винаги се стремя да изглеждам елегантна, привлекателна и секси.”
В класацията намират място и други изпълнителки от музикалното семейство на Ара мюзик. Джина Стоева, която беше корица на априлския брой на FHM, се нареди на 46 място. Красавицата с изумрудените очи Емануела е на 63 място, Кали остана на 79-то, следвана от Ивена на 93-то.
Алисия успя да се пребори и с конкурентки като Парис Хилтън, Ева Лонгория, Моника Белучи и др.
Очаквайте още от Алисия- в следващия брой на FHM!
източник: aramusic.bg

Няма коментари:

  © Home Decorating Ideas, Interior Decoration Home Decorating Ideas, Interior Decoration by Kitchen Decoration Kitchen 2008

Back to TOP