сряда, 14 май 2008 г.

ЕМАНУЕЛА ПОКОРЯВА ВЪРХОВЕ

Новата хитмейкърка Емануела „разби” конкурентите си от поп-фолк средите и доказа, че лиричния й глас може да докосне всеки.
Красавицата с изумрудените очи попадна в класациите на трима известни DJ-и с невероятния си хит „Да си плащал”. Емануела застана в класацията на култовия DJ Джери на първо място, като изпревари хитове като „Нищо общо” и „Две, три, четири”. В класацията на DJ Ицко Mix парчето на хубавицата отново е първо, изпреварващо Преслава с „Последен адрес” и Елена с „Първата- последната”. Според DJ Ники Генов „Да си плащал” е номер едно за месец април.
Талантливата певица все по-често се нарежда сред „големите и доказани” певци от бранша. Последното доказателство е рейтинга на чаровницата за месец април, публикуван в списание „Нов фолк”, според който тя е на трето място. Емануела изпреварва вече утвърдени имена като Софи Маринова, Азис, Ивана и Тони Стораро.
Успехите за Емануела не спират до тук- в класацията Топ 10 на радио „Вероника” „Да си плащал” отново е най-харесваната песен.
Певицата с най-красивите очи в попфолка прави хит след хит и песента й „Мили мой, ангел мой” все още е една от най-поръчваните по радиостанциите и клубовете. Тотален хит се превърна „Да си плащал”, който превзе върховете в класацията и на музикална телевизия „Фен”.
Емануела направи огромно впечатление с песента си „Нищо мъжко”, след това се осмели да изпее и закачливата „Дълго сладко”, „изля” душата си в „Мили мой, ангел мой” и сътвори страхотното парче „Да си плащал”. Всичко това намери отражение в дебютния му албум „Запознай я с мен”, на който предстои промоция на 14 май в столичния клуб „Биад” и на 15 май във варненския „Час пик”.
източник: aramusic.bg

Няма коментари:

  © Home Decorating Ideas, Interior Decoration Home Decorating Ideas, Interior Decoration by Kitchen Decoration Kitchen 2008

Back to TOP